Slik lager du bananbrød
Saftig bananbrød
Deilig bananbrød med valnøtter - perfekt for den sunne søtmomsen!
Det finnes mange gode og sunne alternativer til brødskiva. Både saftige matmuffins, deilige lapper og eltefrie rundstykker egner seg utmerket til frokost, lunsj og kveldsmat.
Er du glad i det søte, men ønsker å spise sunt i hverdagen - bør du prøve Tonje Rønnings nydelige bananbrød.
Bruk gjerne godt modne bananer, som du kanskje egentlig ville kastet. De er nemlig søte, myke og veldig gode på smak.
Du kan følge Tonje på Instagram på @tonjeronning.
Du trenger:
3 bananer
1 ts natron
50 g kokospalmesukker eller sukker
1 boks mager kesam
2 egg
100 g siktet speltmel eller hvetemel
200 g havremel
Slik gjør du:
1. Mos bananene med stavmikser, rør inn natron og sett til side.
2. Bland sammen det tørre, og bland så det våte sammen med bananene.
3. Smør en brødform, hell i røren og topp brødet med valnøtter.
4. Stek på 160 grader i 1 time.
Smaker ekstra godt med peanøttsmør, eller sjokoladepålegg hvis man vil unne seg litt ekstra.
Følg oss!
Instagram: @kamillenorge & @kamillepuls
Facebook: Klikk her!