Pinnebrød oppskrift
Saftige og grove pinnebrød
Pinnebrød er både enkelt, sunt og ikke minst godt. Pinnebrød er også perfekt turmat i påska!
Det er viktig å kose seg i påska, slappe av med en god bok eller kanskje du benytter sjansen til å strikke en trendy genser til våren.
Enten du foretrekker bypåske eller tilbringer ferien på fjellet, er pinnebrød ypperlig mat å ha med seg på tur.
Ernæringsfysiolog og blogger Elin Melås gir deg oppskiften på sunne og mettende pinnebrød.
Du trenger:
2,5 dl havremel
3 dl annet grovt mel, som steinmalt spelt
1 ts salt
2 ts bakepulver
2 ts provancekrydder
2 dl vann
4 ss olje eller flytende smør
Slik gjør du:
Rør det sammen og ta deigen med i sekken. Stekes på pinne eller trykkes ut på en varm stein.
Trykk deigen godt rundt pinnen. Denne deigen er uten siktet hvetemel og er derfor ikke like klebrig som andre varianter av pinnebrød.
Følg oss!
Instagram: @kamillenorge & @kamillepuls
Facebook: Klikk her!
Denne saken ble første gang publisert 31/03 2015, og sist oppdatert 01/05 2017.