Steinalderbrød
Saftig steinalderbrød
Sunt, eltefritt og saftig brød uten mel og gjær. Perfekt til helgefrokosten!


Dette brødet gjør seg med alle typer pålegg, eller som et tilbehør for burgere, supper og gryteretter.
Det både metter, smaker og dekker behovet ditt for gode fettsyrer. I tillegg er det stappfullt av kostfiber og proteiner.
Et godt alternativ med andre ord. Prøv da vel, du blir ikke skuffet!
Du trenger:
3 dl solsikkekjerner
3 dl gresskarkjerner
2 dl sesamfrø
1 dl byggryn
1 dl quinoa
1 dl mandler
1 ss honning
3 ss olje
5 egg
1 ts salt
Slik gjør du:
1. Kok bygg og quinoa i 2 dl vann i 15 minutter.
2. Bland alle ingredienser i en bolle og hell i en liten langpanne dekket med bakepapir. Ingen av ingrediensene skal hakkes, men være hele i brødet.
3. Stekes på 160 grader i 1 time. Oppbevares i kjøleskapet etter avkjøling.
Perfekt sammen med suppe eller som et saftig og godt tilskudd til matpakken.
Les bloggen til Trine her!
Følg Kamille!
Instagram: @kamillenorge & @kamillepuls
Facebook: Klikk her!