Sunn snacks: Ristede kikerter
Bytt ut potetgullet med sprø kikerter. Vi er hekta!

Du trenger:
To hermetiske bokser med kikerter/ca 7 dl kokte kikerter
2 ss olivenolje
1 ts hvitløkspulver
3/4 ts karripulver
1/2 ts salt

Slik gjør du:
1. Forvarm ovnen til 200 grader
2. Skyll kikertene og tørk de gjerne med et kjøkkenhåndkle eller kjøkkenpapir, om de er våte fester ikke krydderblandingen seg så godt.
3. Kle et brett med bakepapir, og bland sammen olivenolje og krydder på brettet. Vend kikertene i blandingen og sørg for at alt er godt blandet.
4. Stek mist i ovnen i 35-40 minutter, det kommer litt an på størrelsen på kikertene, så følg med. Noen økologiske kikerter er mindre enn vanlig, og trenger mindre steketid. Rist gjerne litt på brettet et par ganger underveis.
5. I tillegg til å spises som snacks, er disse kjempegode i supper, salater eller taco!
For flere deilige oppskrifter, følg Rakel på Instagram: @rakelkjeldsberg