Oppskrift: Enkel brownies med kakao
Saftig brownies med kakao
Amerikanske brownies med kakao smaker helt himmelsk!
Med en neve nøtter, rosiner og annet godis trenger du bare en liten syndig bit – eller to ...
Du trenger:
7 dl hvetemel
7 ½ dl sukker
6 ss kakao
2 ts vaniljesukker
250 g melange
(Ev. ½ Japp kuttet i terninger – kan sløyfes)
6 egg
100 g hakkede nøtter, f.eks. valnøtter, hasselnøtter eller pekannøtter
Slik gjør du:
1. Bland alle de tørre ingrediensene, og rør inn egg og smeltet smør.
2. Hell røra i en liten langpanne (20x35 cm) stek i 10–12 minutter på 220°C.
3. For å sjekke om kaka er ordentlig stekt, kan du stikke en trepinne ned i den. Om det henger litt deig igjen på trepinnen, er den ferdig. Den seige og klassiske browniekaken er litt seig, da er den aller best.
Denne saken ble første gang publisert 24/04 2015, og sist oppdatert 24/06 2017.