Oppskrift: Enkel brownies med kakao

Saftig brownies med kakao

Amerikanske brownies med kakao smaker helt himmelsk!

SAFTIGE BROWNIES: Lager du brownies med kakao får du den ekte, deilige sjokoladesmaken. Amerikanske brownies er klissete – men gud, så saftig og himmelsk!
SAFTIGE BROWNIES: Lager du brownies med kakao får du den ekte, deilige sjokoladesmaken. Amerikanske brownies er klissete – men gud, så saftig og himmelsk! Foto: Foto: Bulls
Sist oppdatert
Foto: Foto: Bulls

Med en neve nøtter, rosiner og annet godis trenger du bare en liten syndig bit – eller to ...

 

Du trenger:

7 dl hvetemel

7 ½ dl sukker

6 ss kakao

2 ts vaniljesukker

250 g melange

(Ev. ½ Japp kuttet i terninger – kan sløyfes)

6 egg

100 g hakkede nøtter, f.eks. valnøtter, hasselnøtter eller pekannøtter

 

Slik gjør du:

1. Bland alle de tørre ingrediensene, og rør inn egg og smeltet smør.

2. Hell røra i en liten langpanne (20x35 cm) stek i 10–12 minutter på 220°C.

3. For å sjekke om kaka er ordentlig stekt, kan du stikke en trepinne ned i den. Om det henger litt deig igjen på trepinnen, er den ferdig. Den seige og klassiske browniekaken er litt seig, da er den aller best.

Denne saken ble første gang publisert 24/04 2015, og sist oppdatert 24/06 2017.

Les også