Maten som får deg i godt humør

Her er maten som smaker vår.

GRILLSKIVER OG SALAT: Her er en av de kjappeste middagene du lager på grillen.
OPPSKRIFT PÅ GRILLET MAKRELL: Sånn blir du en mester til å grille fisk!
OPPSKRIFT PÅ PASTA MED BACON: Noen ganger er det enkleste det beste.
MIDDAG PÅ 20 MINUTTER: Røkt laks med sellerirotremulade. Det er rask middag, det!
OPPSKRIFT PÅ GRILLSPYD: Dette grillspydet er svært godt krydret.
CHIMICHANGA: Her er den. Og det er bare å lære seg navnet.
GRILLSKIVER OG SALAT: Her er en av de kjappeste middagene du lager på grillen.
Publisert Sist oppdatert

Denne uka byr vi på grillet makrell, asparges, sellerirotremulade og hamburger med overraskelse.

Det er bare å glede seg!

Mandag: Klarer du dressingen er mye gjort

Dette er en klassiker. Og den er vel verdt å bli kjent med. Hemmeligheten ligger i den gode dressingen!

Du ser hvordan det hele lages her.

Tirsdag: Grillet makrell

Duften av grillet makrell markerer vårens anmarsj for alvor.

Og dersom du tenker at det er vrient, så sjekk moralen i denne historien.

Onsdag: Vår pasta

En pastarett med asparges får deg i skikkelig godt humør! Ja, og når du spanderer litt bacon på pletten så er den ingen som griner på nesa over det.

Torsdag: Røkt laks med sellerirotremulade

Sellerirotremulade lager du enkelt ved å bruke en stavmikser. Bland sammen eggeplommer, olje, sennep og litt urter med fyrstikker av sellerirot.

Legg noen skjeer av dette på tallerkenen og legg skiver av røkt laks på toppen. Middagen er ferdig!

Fredag: Indiske spyd

Indiske kyllingspyd kan du enten steke på grillen, eller legge i ovnen (bruk gjerne grillelementet).

Selv synes jeg krydret mat blir ekstra god med en kremet potetsalat, slik som denne.

Lørdag: Hamburger med overraskelse

Slik lager jeg hamburgerdressing: Bland sammen omtrent like deler ketchup, sennep og majones.

Ferdig.

Den kan du gjerne bruke på denne hamburgeren også. Det er morsomt å gjemme ting i burgeren, det kan være en god ost eller - et egg!

Søndag: Chimichanga

Denne retten kan gi nytt liv til kyllingrestene, men du kan selvsagt også bruke kjøttdeig (eventuelt av kylling).

Her er videon av hvordan lager dem!