Tre kule helgemåltider
Jeg har tre forslag til hvordan du kan behandle kyllingen din.

Det som er så fint med kylling, er at du kan bestemme akkurat hva den skal smake. Tenk på den som et blankt lerret du kan male med de smakene du vil.
En radikal måte å endre smaken på er bruke karri. Denne lettvinte oppskriften er med kokosmelk og er veldig smakfull.
En helt annen variant er å bruke masse urter. Clotilde, vår matblogger fra Paris, lager en kylling som er smaksatt med rosmarin, timian og sitron. Oppskriften finner du her.
Noen ganger er det praktisk å bare å kjøpe kyllinglår. I saken nedenfor finner du fire forslag til hvordan du kan tilberede kyllinglårene.
Her om dagen saltbakte jeg en kylling med glimrende resultat. Følg lenken og les om hvordan du enkelt kan få til en herlig saftig kylling bare ved hjelp av salt.
God helg!
Les også:
Vi har testet alt potetgullet. Se hvem som vant!
- Sjokoladekaker blir ikke bedre enn dette
Slik lager du perfekte brownies
Her kan du søke blant 4000 oppskrifter!