Oppskrifter på karbonader
Hjemmelagde karbonader
Karbis er perfekt hverdagmat når du serverer med erteremulade.
Karbonader er supergod hverdagsmat. I denne oppskriften har jeg laget en kul og enkel erteremulade.
Prinsippet er rått og brutalt: Kjør erter og remulade sammen med en stavmikser. Idiotsikkert.
Les også: Slik lager du perfekte kjøttkaker
I tillegg får du en sikker vinner i potet- og sellerirotmos. Å ha litt sellerirot i potetmosen løfter den ut opp en divisjon til. Det er opp til deg hvor mye smør du bruker, men jeg er som vanlig raus med meg selv.
Løk til karbonader er obligatorisk, synes jeg. Det står ikke i oppskriften, men et morsomt tips er å steke med en teskje sukker og en god eddik. Kanskje balsamico-, eple- eller kirsebæreddik.
Del oppskriftene med andre på to trykk!
Her er oppskriften!
Denne saken ble første gang publisert 07/10 2009, og sist oppdatert 26/06 2017.