Oppskrift på svin i øl
Kok svinekjøttet slik
I denne retten kokes svin i øl.
Denne uken på Tariq Taylors Nordic Cookery besøker han Bornholm i Danmark. Vi blir med på en rundtur og lærer mer om den populære ferieøya. Tareq disker opp med flere retter. På menyen står det pølser og fiken, røkt lam med sennep, øl og pølser og dessuten kreps.
I vårt klipp ser vi hvordan øl og pølser kan gjøres på et annerledes måte enn vi kanskje vanligvis ser.
Forrige gang så vi hvordan Tareq Taylor laget en prinsessekake på noen få minutter. Framover vil vi også vise fram flere klipp fra denne serien.
Oppskriftene på øl- og svineretten og pølser- og fikenretten finner du nedenfor.
Kos deg!
PS Vi fulgte også TV-serien Food and Drink med Michel Roux. Alle snuttene og oppskriftene finner du her.
Les også:
Gryterettene som redder hverdagen