Oppskrift på øl- og sjokolademousse

Sjokolade og hva-for-noe...?!

Det lugger ikke med litt øl i moussen.

Sist oppdatert

- Nå synes jeg det begynner å bli dumt.

- Har de ikke noe bedre å skrive om?

- Øl og sjokolademousse...

- Æsj...

 

Akkurat slik hadde jeg reagert. Ja, om det ikke var jeg som hadde skrevet artikkelen, da. Så, til alle dere som tenker at en mousse med øl og sjokolade høres ut som et desperat utslag etter oppmerksomhet, av «clickbait»: Dere er tilgitt.

 

Sjokolade og bringebær er godt.

Sjokolade og appelsin er alle enige om at fungerer.

Sjokolade og mynte funker.

Sjokolade og karamell er for mye av det gode, og dermed kjempegodt.

Sjokolade og vann, sjokkerende digg.

Sjokolade og banan, er supert.

Sjokolade er også godt sammen med ost (ricotta), nøtter, brandy, rom (sjekk glassuren her...) - ja, så hvorfor skulle ikke dette bli utmerket sammen med øl?

Sjekk videoen ovenfor. Dette er enkelt å lage.

Og så får du noe å prate om...

Oppskriften finner du nedenfor!

Denne saken ble første gang publisert 31/03 2016, og sist oppdatert 26/06 2017.

Les også