Oppskrift på ostesoufflé
Denne retten gjorde restauranten berømt
Og du klarer fint å lage den!
I forrige uke viste han hvordan du lager eplekake slik proffene gjør det. I dag handler det om ostesouffle når Micheal Roux igjen dukker opp i TV-ruten.
Michel og Kate Goodman, vineksperten, får blant annet besøk av matskribenten Rachel Khoo. Og oppdraget å lage en perfekt, lukseriøs rett som kan serveres vil imponere vennene dine.
Ostesouffléen du ser demonstrert i videoen går det gjetord om. Den var med på å gjøre restauranten Le Gavroche berømt (du kan se, en ikke spesielt delikat, men dog, youtube-video fra restauranten her). Restauranten ble i mange år drevet av Michels far og onkel og har i dag to stjerner.
Vi er så heldige å få vise flere klipp fra serien. Eplekaken lages etter fransk standard. Sjekk ut videoen!
Michel Roux
Michel Roux er en svært merittert kokk. Hans far og onkel drev den legendariske restauranten Le Gavroche, i London. Den åpnet allerede i 1967. Michel tok over i 1991.
Restauranten har to Michelinstjerner og både Gordon Ramsay og Marco Pierre White har jobbet her.
Michel Roux har blitt kjent for et bredere publikum gjennom MasterChef-serien.
Les også: