Oppskrift på fiskekraft

Slik lager du fiskekraft

Med denne på lur kan du fikse en super fiskesuppe på 1-2-3.

FISKEKRAFT
FISKEKRAFT Foto: Foto: Håvard Egge
Sist oppdatert

En av fordelene med fiskekraft er at den tar under en time å produsere. Og med den på lur kan du enkelt stelle i stand en nydelig fiskesuppe.

Har du lyst til å prøve en ny variant anbefales herved fiskesuppe med lokk. Det er lite som skal til før det blir spennende på kjøkkenet.

I tillegg er fiskekraften kjekk å ha til diverse sauser, paella og risotto.

Bruk helst fiskebein og hode fra flyndrefisk, og husk å fjerne gjeller og skyll vekk blod. Styr unna sild og makrell.

Les også:

Her er sauseskolen

Dette er den deiligste eplekaka

Slik blir kyllingen skikkelig saftig

Her kan du søke blant 4000 oppskrifter!

Denne saken ble første gang publisert 18/01 2011, og sist oppdatert 26/06 2017.

Les også