Oppskrift på cupcakes med gulrot
Du klarer også å lage slike cupcakes
Se hvordan du får til toppen.

Manuela Kjeilen skriver den populære bloggen passionforbaking. Med ujevne mellomrom lar vi Manuela komme til her på Klikk så leserne får et innblikk i den søte, rosa verden til bake-Manuela. Sist fikk vi servert en ostekake med lekker topp. Denne gangen er det cupcakes med gulrot som skal på fatet.
Disse gulrot cupcakes er veldig saftig og gode og hemmligheten er å ha både revet gullrot og revet eple og små hakket vallnøtter i røren.
Disse cupcakes kan spises ute fyl på toppen og holder seg saftig i flere dager.
En favorit bland mine venninner. Disse cupcakes toppet jeg med marshmallow cream cheese frosting.
Det er jo viktig å få til toppingen, selvsagt. Miks blandingen godt sammen. Jeg bruker en Wilton 1A tipp og lager to swirls på den avkjølte cupcaken og plaserer en marsipanrose på toppen. Den kan kjøpes hos for eksempel Traktøren AS eller Cacas.no.
Nedenfor ser dere flere steg-for-steg-bilder som jeg håper gjør bakingen enklere.
Dette er det du trenger til deigen til cupcakes:
320 g mel
3 ts bakepulver
0.25 ts salt
1 ts kanel
230 g smør (romtemperert)
450 g sukker
4 stk store egg
85 ml varm melk
5 stk gulrot, revet
1 stk eple, revet
Eventuelt hakkede valnøtter
Ha i ett og ett egg av gangen. Kjør det til det blir helt jevnt.

Kjør alt sammen til en jevn røre.
Ingrediensene til toppingen. Du kan bruke smøreost, Snøfrisk, Philadelphia eller andre, lignende typer.

Pisk toppingen til den er helt fluffy.
Sprøyt på toppingen til det ser omtrent slik ut:

Les også:

Klarer du flere enn åtte matspørsmål er du god

Gryterettene som redder hverdagen

