DAGENS MIDDAGSTIPS:
Høstsalat
På dagens meny står en deilig, fyldig høstsalat. God middag!
4 porsjoner
4 stk. egg
1 pk. sukkererter
1 stk. knollselleri (sellerirot)
4 stk. kokt potet
1 stk. purre
1 pk. speket kalkunfilet
Dressing:
2 ss sitronmajones
4 ss crème fraîche
1 ts salt
¼ ts malt hvit pepper
friske urter
Kok eggene i 6-7 minutter. Avkjøl og skrell dem. Del eggene i to.
Skrell selleriroten og del den i staver. Kok sukkererter og selleri i lettsaltet vann i 2-3 minutter. Del poteter og purre i mindre biter. Bland sammen poteter, purre, sukkererter og selleri i en bolle.
Bland sammen alle ingrediensene til dressingen. Vend den inn i grønnsakene.
Anrett salaten på et pent fat. Fordel halve egg og skiver av speket kalkunfilet på salatfatet. Server godt brød til.
Oppskriften er hentet fra Opplysningskontoret for egg og hvitt kjøtt