Helgemenyen!

Helgemenyen!

ENDELIG HELG: Vi har satt sammen en 3-retters meny til helgen. Spekeskinke, indisk gryte og ostekake med kirsebærsaus står på menyen!

HELGEMENYEN: Indisk kyllingrett
HELGEMENYEN: Indisk kyllingrett Foto: Foto: Erik Hannemann
Først publisert Sist oppdatert

Først er en av verdens enkleste forretter. Den består simpelthen av fiken, spekeskinke og litt salat. Lekkert og elegant!

Hovedretten kommer fra India. Kyllingen får selskap av masse karri, kokosmelk og cashewnøtter. Server den gjerne med ris.

Til dessert har vi valgt ut en deilig ostekake med kirsebærsaus.

Her er helgemenyen. Kos deg!

HELGEMENYEN: Fiken i spekeskinke.
HELGEMENYEN: Fiken i spekeskinke. Foto: Foto: Opplysningskontoret for kjøtt/Kai Nordrum

FORRETT

Fiken i spekeskinke

150 g spekeskinke i tynne skiver

8 stk. frisk fiken delt i to

¼ ts grovmalt pepper

Legg opp fiken og spekeskinke på fire tallerkener og dryss over litt grovmalt pepper. Serveres sammen med for eksempel melbatoast eller ristet loff.

Fiken i spekeskinke

Oppskriften er levert av Opplysningskontoret for kjøtt

HOVEDRETT: Indisk kyllingrett

HELGEMENYEN: Indisk kyllingrett
HELGEMENYEN: Indisk kyllingrett Foto: Foto: Erik Hannemann

DESSERT: Ostekake med kirsebær

OSTEKAKE: En luksusutgave av ostekake med tre lag og kirsebærsaus.
OSTEKAKE: En luksusutgave av ostekake med tre lag og kirsebærsaus. Foto: Foto: Eva Brænd/melk.no