Helgemenyen!
Helgemenyen!
ENDELIG HELG: Vi har satt sammen en 3-retters meny til helgen. Spekeskinke, indisk gryte og ostekake med kirsebærsaus står på menyen!
Først er en av verdens enkleste forretter. Den består simpelthen av fiken, spekeskinke og litt salat. Lekkert og elegant!
Hovedretten kommer fra India. Kyllingen får selskap av masse karri, kokosmelk og cashewnøtter. Server den gjerne med ris.
Til dessert har vi valgt ut en deilig ostekake med kirsebærsaus.
Her er helgemenyen. Kos deg!
FORRETT
Fiken i spekeskinke
150 g spekeskinke i tynne skiver
8 stk. frisk fiken delt i to
¼ ts grovmalt pepper
Legg opp fiken og spekeskinke på fire tallerkener og dryss over litt grovmalt pepper. Serveres sammen med for eksempel melbatoast eller ristet loff.
Fiken i spekeskinke
Oppskriften er levert av Opplysningskontoret for kjøtt
HOVEDRETT: Indisk kyllingrett
DESSERT: Ostekake med kirsebær