3-retters meny
Helgemenyen!
ENDELIG HELG: Kamskjell, reinsdyrmedaljong og chilibakt ananas er de tre nydelige rettene du kan kose deg med i helgen.
Denne helgen flotter vi oss skikkelig.
Til forrett er det kamskjell med fennikel og granateple. Sesongen for granateple er begynt, og i denne retten tilfører frøene nydelig smak og litt knask, samtidig som de er en fryd for øyet.
Til hovedrett er det reinsdyrmedaljong servert med grønnsaker i strimler, en "kopp" av purre og en lekker saus med stjerneløk, eplejuice og balsamicoeddik. Om du ikke skulle få tak i reinsdyrmedaljong, velger du rett og slett en annen type mørt rødt kjøtt.
Måltidet rundes av med spennende chilibakt ananas, som virkelig frisker opp i ganen etter kjøttet.
Kamskjell med fennikel og granateple
Denne saken ble første gang publisert 24/10 2008, og sist oppdatert 30/04 2017.