DAGENS MIDDAGSTIPS:
Frittata med tomater og spinat
Den italienske smaken på omeletten topper du med et godt dryss parmesan. Buon apetito!
Ingredienser:
250 g frisk spinat
1 stk. rødløk
1 båt hvitløk
smør eller olje til steking
6 stk. egg
1 ts salt
½ ts kvernet pepper
6 stk. cherrytomat
½ dl hvitost
evt. litt revet parmesan
Fremgangsmåte:
Skyll spinaten godt og la vannet renne av. Skjær løken i ringer. Fres den med hakket hvitløk i smør i en panne, ved middels varme. Ha spinaten i pannen og fres den til den faller sammen. Visp eggene lett med salt og pepper og hell i pannen. Legg på halve tomater og revet ost. La eggepannen stivne ved middels varme. Server godt brød til.
Oppskriften er hentet fra egg.no
Denne saken ble første gang publisert 28/10 2008, og sist oppdatert 30/04 2017.