DAGENS MIDDAGSTIPS:

Frittata med tomater og spinat

Den italienske smaken på omeletten topper du med et godt dryss parmesan. Buon apetito!

MIDDAGSTIPS: Frittata med tomat og spinat
MIDDAGSTIPS: Frittata med tomat og spinat Foto: Foto: Synøve Dreyer/egg.no
Sist oppdatert

Ingredienser:

250 g frisk spinat

1 stk. rødløk

1 båt hvitløk

smør eller olje til steking

6 stk. egg

1 ts salt

½ ts kvernet pepper

6 stk. cherrytomat

½ dl hvitost

evt. litt revet parmesan

Fremgangsmåte:

Skyll spinaten godt og la vannet renne av. Skjær løken i ringer. Fres den med hakket hvitløk i smør i en panne, ved middels varme. Ha spinaten i pannen og fres den til den faller sammen. Visp eggene lett med salt og pepper og hell i pannen. Legg på halve tomater og revet ost. La eggepannen stivne ved middels varme. Server godt brød til.

Oppskriften er hentet fra egg.no

Denne saken ble første gang publisert 28/10 2008, og sist oppdatert 30/04 2017.

Les også