Cupcake - oppskrift med epler
Cupcake med epler
Cupcake? En liten godbit til kaffen? Ja, takk!
Cupcakes!
Norsk Ukeblad er storleverandør av kakene noen kaller muffins, men som må kalles cupcakes når de er lekkert pyntet. Redaksjonen har laget sine egne favoritt cupcakes. Resultatet kommer her i lang serie av grove cakes, cupcakes med bær, sitroncupcakes, mørk sjokolade - og nå kommer en med epler!
Ukens cupcake kommer fra Ellen Bølset:
Det var stas å få en egen kake, ikke bare et kakestykke. Etter mange varianter med forskjellig smak ble denne med epler favoritten. Epler er den frukten jeg liker aller best, når de er sprø, passe syrlige og saften spruter når du biter av en munnfull. Muffins, eller cupcakes, fulle av deilige eplebiter er toppen av lykke!
Ellen Bølset skriver småstoff om mat i Norsk Ukeblad:
Det var stas å få en egen kake, ikke bare et kakestykke. Etter mange varianter med forskjellig smak ble denne med epler favoritten. Epler er den frukten jeg liker aller best, når de er sprø, passe syrlige og saften spruter når du biter av en munnfull. Muffins fulle av deilige eplebiter er toppen av lykke!
Få med deg alt! Følg Klikk Mat på Facebook.
Vil du ha gode oppskrifter i postkassa di hver fredag? Klikk her.
Les også:
Slik lager du perfekte muffins