Asiatiske kjøttboller i wok

Smakfulle kjøttboller

Denne oppskriften pleier å falle i smak både hos store og små. Dessuten er den sunn.

Foto: Foto: Linnea Press
Sist oppdatert

Kjøttboller kan være så mangt. De aller mest populære her på Klikk (så langt) er de med pinjekjerner, rosiner og brød (for å gjøre dem saftige).

Her er det en oppskrift av en helt annen karakter. Hadde det vært en jungelord om denne oppskriften, ville det stått: "når det er reker i kjøttbollene, skal vi til Asia".

For det er ikke mange andre steder man ville finne på det. Idéen høres kanskje sprø ut, men da må jeg skynde meg å nevne at da selveste Eyvind Hellstrøm ble bedt om å lage hamburger til sin kokebok (av Anne-Kat.) hadde han østers i kjøttfarsen. Så det er kanskje ikke så galt som det kan høres ut.

Nedenfor finner du i alle fall den spennende oppskriften.

Dele på Facebook eller Twitter:

Del

Sugen på noe søtt? Prøv disse deilige muffinsene! Eller hva med verdens beste blåbærkake?

Denne saken ble første gang publisert 15/11 2010, og sist oppdatert 26/06 2017.

Les også