Middag
Dropp kjøpevarianten og fiks gnocchien selv
Å lage gnocchien selv koster deg mindre tid enn du tror.

Hvis du aldri har prøvd å lage gnocchi selv bør du prøve dette. Det er mye enklere enn du tror og dessuten smaker det mye bedre når du vet du har stått for jobben selv.
Du trenger noen poteter som ikke er kokefaste, litt hvetemel og eggeplommer. Det kjekke med gnocchi er at du kan bruke det sammen med utrolig mye. Men om du spiser pasta så vet du jo dette fra før av.
For å få ferdig gnocchien skal du ikke koke den som vanlig pasta, men du skal la den trekke i vann du har kokt opp. Når de er ferdige flyter de opp til overflaten. Trikset med gnocchien er å kjøle den raskt ned når den er ferdig. Så kan du heller steke den litt gyllen før servering.

Denne porsjonen holder til fire personer eller mer, og du kan fint fryse det du har til overs for å bruke det sammen med noen andre ingredienser neste gang du får lyst på en porsjon.