Test av pappvin vår 2013
Allegrini Valpolicella 2011
Middels syre med søtlig og bærpreget frukt.
Varenummer: 9039506
Varetype: Rødvin
Produktutvalg: Basisutvalg
Butikkategori: Butikkategori 2
Passer til: Lyst kjøtt Fisk Småvilt og fugl
Land/distrikt: Italia, Veneto, Valpolicella
Årgang: 2011
Råstoff: Corvina 70%, Rondinella 25%, Olaszrizling
Metode: Fermentasjon ved en temperatur på 25-31 grader, fulgt av en uke med maserasjon. Vinen har gjennomgått malolaktisk gjæring.80% av vin
Innhold: Alkohol 13,50% Sukker: 5,50 g/l Syre: 5,80 g/l
Lagringsgrad:Drikkeklar, ikke egnet for lagring
Produsent: Allegrini
Grossist: Vinordia AS
Denne saken ble første gang publisert 19/03 2013, og sist oppdatert 24/06 2017.