PAPPVIN TEST VÅR 2012
Allegrini Valpolicella 2009
Fin, stram frukt og god lengde.
Varenummer: 9039506
Produktutvalg: BASISUTVALG
Passer til: Lyst kjøtt Fisk Småvilt og fugl
Land/distrikt: Italia , Veneto , Valpolicella
Årgang: 2010
Råstoff: Corvina 70%, Rondinella 25%, Olaszrizling
Metode: Fermentasjon ved en temperatur på 25-31 grader, fulgt av en uke med maserasjon. Vinen har gjennomgått malolaktisk gjæring.80% av vin
Innhold: Alkohol 13,50% Sukker: 5,50 g/l Syre: 5,80 g/l
Lagringsgrad:Konsumferdig, bør ikke lagres
Produsent: Allegrini
Grossist: Vinordia AS
Denne saken ble første gang publisert 21/03 2012, og sist oppdatert 24/06 2017.