PAPPVIN TEST VÅR 2012

Allegrini Valpolicella 2009

Fin, stram frukt og god lengde.

Foto: FOTO: Øivind Lie
Sist oppdatert

Varenummer: 9039506

Produktutvalg: BASISUTVALG

Passer til: Lyst kjøtt Fisk Småvilt og fugl

Land/distrikt: Italia , Veneto , Valpolicella

Årgang: 2010

Råstoff: Corvina 70%, Rondinella 25%, Olaszrizling

Metode: Fermentasjon ved en temperatur på 25-31 grader, fulgt av en uke med maserasjon. Vinen har gjennomgått malolaktisk gjæring.80% av vin

Innhold: Alkohol 13,50% Sukker: 5,50 g/l Syre: 5,80 g/l

Lagringsgrad:Konsumferdig, bør ikke lagres

Produsent: Allegrini

Grossist: Vinordia AS

Denne saken ble første gang publisert 21/03 2012, og sist oppdatert 24/06 2017.

Les også