Dagens rett: Marokkansk kylling
En spennende rett med eksotiske smaker.

Kylling har den fantastiske egenskap å passe til alt mulig av krydder og ingredienser. Denne raske hverdagsretten inneholder couscous, aprikoser og korinader - herlig!
Porsjoner: 4
Ingredienser:
Porsjoner: 4
Ingredienser:
- 4 stk grillet kyllinglår
- 400 g couscous
- 1 boks hermetiske aprikoser
- 1 dl rosiner
- ½ stk i terninger slangeagurk
- 2 ss hakket frisk koriander
- ½ ts salt
- ½ ts pepper
- Slik gjør du:
1. Varm kyllinglårene i ovn ved 200 °C i 20 minutter, eller i en stekepanne.
2. Kok couscous etter anvisning på pakken. Bruk laken fra aprikosene som en del av væsken.
3. Tilsett rosiner og agurk, bland inn hakket frisk koriander. Smak til med krydder.
Oppskriften er hentet fra Matprat.no