Dagens rett: Honningstekte medisterboller med couscous
Honning og tørket frukt gir ikke bare julesmak på maten.

Tankene dine vil fort også vandre mot eksotiske strøk!
Porsjoner: 4
Ingredienser
Porsjoner: 4
Ingredienser
- 600 g medisterfarse
- 2 ss margarin til steking
- 4 ss honning
- 2 ½ dl couscous
- 2 ½ dl vann
- 1 stk kjøttbuljongterning
- 1 ts margarin
- 120 g tørket frukt i små biter
- 1 stk hel kanel
- Slik gjør du
1. Lag små boller av farsen og stek dem i margarin. Tilsett honning når bollene har fått stekeskorpe. Stekes i 8 minutter til de er gjennomstekte.
2. Kok opp vann med buljongterning, margarin, tørket frukt og kanel. Ta kjelen vekk fra platen og hell i couscousen. La det stå å svelle i 5 minutter under lokk. Rør godt.
Oppskriften er hentet fra Matprat.no