Kuleisnyhetene for sommeren

Vi gleder oss til å spise masse is denne sommeren!

Publisert

Sommeren begynner å nærme seg, og da er tiden inne for is. 

Deli De Luca, DolceVita, Ben & Jerry’s og Paradis Gelateria har noen spennende nyheter i 2017, og her får du full oversikt! 

Les også: Test av isnyheter: - Denne er perfekt en varm sommerdag!

Og denne: Dette er årets isnyheter

Is på pinne fra Häagen-Dazs

Häagen-Dazs-isen på Deli De Luca har kommet med en ny variant av iskremen som aldri har blitt lansert før. Nemlig is på pinne. Häagen-Dazs sin pinneis har kommet med tre nye smaker: Salted Caramel, Vanilla Caramel Almond og White Chocolate & Almond.

Dolcevita holder på med ekte italiensk hjemmelaget is som er laget med økologisk melk fra Rørosmeieriet. Denne kjeden lager nye smaker på iskremen omtrent hver dag. Her er det et stort utvalg av forskjellige smaksvarianter.

Foto: Renate Dahlen
Foto: Renate Dahlen

Tre nyheter fra Ben & Jerry's

Ben & Jerry's har tre nyheter denne våren. 

Den første er en slags After Eight-iskrem kalt Empower Mint - en mintiskrem med biter av myk brownie og sjokoladekonfekt. 

Nummer to er One Sweet World. Dette er en karamell og kaffeiskrem som inneholder marshmallows, virvler av karamell, brownie og sjokoladebiter. 

Den siste iskremen er Double Caramel Brownie, som er en karamelliskrem med virvler av salt karamellsaus og biter av myk brownie.

Les også: Ben & Jerry's utvikler is for veganere og allergiske

Foto: Renate Dahlen
Foto: Renate Dahlen

Hjemmelaget is på Paradis Gelateria

Paradis Gelateria serverer hjemmelaget italiensk iskrem. Denne våren har de fått inn en ny yoghurtis med sjokolade og krokan. 

Senere skal de få inn to nye iskremer med smak av mint og sjokolade (en After Eight-is) og to smaker med honningmelon og vannmelon.

Les også: En av disse smelter ikke

Sjekk video av andre iskremnyheter for 2017 under: 

Dette kommer fra Diplom-is

Diplom-Is lanserer iskrem basert på økologisk fløte. Den nye serien har fått navnet Døla-Is og kommer i mange forskjellige smaksvarianter som ostekake med bringebær, blåbærpai, bakte epler, karamelliserte mandler og til slutt, klassisk vanilje.

Årets andre nyhet er den nye smaken på den populære Wanted-isen som inneholder salt lakrisiskrem med lakrisfudgebiter. 

Foto: Diplom-Is
Foto: Diplom-Is

Ny krokanis fra Hennig-Olsen

Hennig-Olsen produserer iskremen sin på fabrikken i Hannevika utenfor Kristiansand. I februar kom det en ny variant av kroneisen med peanøtt, og hele serien med Dugg dessertis skal bli relansert med nye oppskrifter. I tillegg til disse dessertisene blir det lansert Dugg Sorbet Eple og Appelsin, og Dugg Yoghurtis Bringebær og Jordbær.

Hennig-Olsen kommer også med syv nyheter i kuleisdisken, som blant annet salt karamell, mint, nøtteblanding, monster, grønn te, sorbet appelsin og sorbet sitron og til slutt, kremen av iskrem. 

Det er med andre ord bare å glede seg til sommeren! 

Vi har også vært ute i Oslo sentrum og spurt folk om hvilken is som er deres favoritt: 

Zuhaib (18)
- Pinup er min favoritt.

Foto: Maria Hansen
Foto: Maria Hansen

Camilla (27)
- Jeg tror det må bli Snickers-is.

Foto: Maria Hansen
Foto: Maria Hansen

Gunvor Slaatto (72)
- Mine tre favoritter er krokan, vanilje og yoghurt mango. Jeg spiser egentlig hva som helst men dette er topp tre. Is er alltid best med en kopp espresso.

Foto: Maria Hansen
Foto: Maria Hansen

Rolf (49)
- Jeg liker vanlig Royal-is på pinne best.

Foto: Maria Hansen
Foto: Maria Hansen

Renate Nyrud Dahlen, Maria Øren Hansen og Jenny Lien er praksiselever i Side2. 

Denne saken ble første gang publisert 15/04 2017.

Les også