Gourmetmat
Mat Pjatt: Oppskrifter fra Andeby
Sjekk Magica og Antons beste oppskrifter!

I Donald Duck & Co denne uken kan du lese Mat Pjatt fra Andeby, og blant annet lære deg å lage "Klassisk Støvelpai à la Donald Duck" og "Innbruddskake à la B-gjengen" Her byr vi på flere oppskrifter fra Andebys borgere.
Sprudlende festbrygg à la Magic
1.Finn fram den største jerngryta du har, og sleng den på bålet.
2. Fyll den opp med 5 dl champagne-brus, og tilsett 3 spiseskjeer bakepulver. Da blir det futt!
3. Sleng i en pose med mel, en krukke med sukker, og litt upoppet popcorn.
4. Rør rundt med en diger sleiv, eller skaftet på sopelimen.
5. La brygget putre til det begynner å lukte passelig mystisk.
6. Til slutt tryller du fram litt paraply-pynt, og server herligheten i noen store krus.
Firkløverkake à la Anton
1. Åpne kjøkkenskapet og la mel, sukker, kakao, sjokolade, nøtter, egg, melk og bakepulvar ramle rett ned i bakebollen din.
2. La bollen stå, og stikk og kjøp deg et flakslodd. Noen kommer nok forbi og rører deigen for deg imens.
3. Med gevinsten i lomma, stikker du hjem igjen, og slenger kaken i ovnen.
4. Ta deg en dupp til du vekkes av deilig kake-duft, og åpne ytterdøren din, og la gjestene velte inn. De dekker nok på bordet for deg...