Oppskrift
Gyselig Halloweenmat!
Planlegger du en sammenkomst i forbindelse med halloween? Vi gir deg skrekkelige serveringsforslag.
Avkuttede fingre:
Pølser er jo alltid en klassiker på fest. Men hvordan kan man gjøre pølsene ekstra skrekkelige? Det er enkelt! Stek pølsene og kutt de i to. Stikk inn et mandelflak slik at det ser ut som en "fingernegl" i den ene enden og dekorer mottsatt ende med litt ketsjup. Nå kan du servere gjestene dine blodige pølsefingre.
Hånden i bålet
Ta en plasthanske, fyll med vann eller rød saft og legg den i fryseren. Ta den ut når den er fryst og klipp bort hansken. Og vips har du en ekkel ishånd til å legge på bålet!
Edderkopper
Kokosboller eller muffins med snørelakris og goderiøyne blir kule edderkopper. NAM!
Grønt popcorn
Smelt smør og drypp i litt grønn konditorfarge. Popp popcornet og bland det med smørblandingen.
Hjernemasse-gelé
Lag grønn gelé og legg i kokt spaghetti. La gelén sette seg i en bolle. Når den er stivnet serverer du hjernen oppned på et fat!
Har du noen flere tips for ekkel halloweenmat?
Denne saken ble første gang publisert 27/10 2013, og sist oppdatert 02/05 2017.