Hvordan lage godteri til bursdagen
Lag godteri til bursdagen
Sjokoladetrekte mandelkuler lager du i en fei, og de blir trolig borte i en fei.
Dette trenger du:
250 g ferdig kransekakemasse
200 g melkesjokolade
strøssel
Du kan skrive ut oppskriften ved å trykke på printsymbolet nederst på siden.
Del opp kransekakemassen

Del opp kransekakemassen i småbiter og rull hver av dem ut til en kule. Brekk sjokoladen i mindre biter og ha dem i en bolle. Smelt det sammen enten over vannbad eller i mikrobølgeovn. Fordel strøsselet du skal bruke i en skål eller flere dersom du bruker ulik strøssel
Dypp kulene i sjokoladen
Bruk to gafler og dypp kulene i den smeltede sjokoladen. La sjokoladen renne av før du legger dem over i en strøsselbolle og ruller dem rundt. Legg dem over på bakepapiret.

Oppbevaring
Kulene holder seg best, oppbevart i kjøleskapet.