Laks med bønner og potetsalat

Hva skal du ha til middag i dag? Laks er alltid god hverdagsmat, prøv denne med potetsalat og grønne bønner.

LEKKERT: Ny vri på laksen, denne gangen med friskt grønt følge.
LEKKERT: Ny vri på laksen, denne gangen med friskt grønt følge. Foto: Vektkonsulentene
Først publisert Sist oppdatert

Du trenger:

5 g olje til steking/baking

145 g laksefilet

100 g poteter, kokte

150 g grønne bønner (ferske)

100 g rødløk

5 g olivenolje

2 tsk balsamicoeddik

brønnkarse, rå

salt & pepper

Slik gjør du:

Varm oljen i pannen og stek laksen på begge sider, til den er gylden og gjennomstekt. Krydre med salt og pepper.

Kok potetene møre og forvell de grønne bønnene. Skjær potetene i skiver og bønnene i mindre stykker. Bland dem sammen i en skål.

Tilsett finhakket rødløk, olivenolje, balsamicoeddik og litt brønnkarse. Ha potetsalaten på en tallerken sammen med laksen og pynt med litt brønnkarse.

Næringsinnhold:

Protein: 39,6 g (28%)

Karbohydrat: 44,4 g (29%)

Fett: 27,3 g (43%)

Fiber: 7,8 g

Kcal: 566

God middag!