Iris-Anettes knekkebrød

SUNT & GODT: - Disse knekkebrødene er kjempegode med forskjellige typer hvitost på, eller det pålegget man ønsker, sier Iris-Anette Nilsen.
SUNT & GODT: - Disse knekkebrødene er kjempegode med forskjellige typer hvitost på, eller det pålegget man ønsker, sier Iris-Anette Nilsen. Foto: Privat
Først publisert Sist oppdatert

Dette trenger du:

4 mellomstore egg

2 ts bakepulver

40 gram olivenolje

100 gram seterrømme

1/2-1 ts seltin

30 gram sesamfrø

30 gram linfrø

25 gram kruskakli

40 gram bakemiks (kjøpes i helsekost)

Slik gjør du:

Bland egg sammen med det våte og visp blandingen. Ha i det tørre, litt etter litt, mens du rører i blandingen til du slutt har en litt tjukk og klissete deig.

Kle en langpanne med bakepapir, og hell røren utover. Stryk over med en slikkepinne, til du har et jevnt lag over hele langpannen.

Stekes i ovnen på 150 grader i 50-60 minutter, alt etter hvilke type ovn du har. Følg med så ikke knekkebrødene blir brent.

Del deigen opp i 20 stykker når den er ferdig, med et pizzahjul. 1 knekkebrød tilsvarer ca. 1 karbohydrat.