Iris-Anettes knekkebrød
Dette trenger du:
4 mellomstore egg
2 ts bakepulver
40 gram olivenolje
100 gram seterrømme
1/2-1 ts seltin
30 gram sesamfrø
30 gram linfrø
25 gram kruskakli
40 gram bakemiks (kjøpes i helsekost)
Slik gjør du:
Bland egg sammen med det våte og visp blandingen. Ha i det tørre, litt etter litt, mens du rører i blandingen til du slutt har en litt tjukk og klissete deig.
Kle en langpanne med bakepapir, og hell røren utover. Stryk over med en slikkepinne, til du har et jevnt lag over hele langpannen.
Stekes i ovnen på 150 grader i 50-60 minutter, alt etter hvilke type ovn du har. Følg med så ikke knekkebrødene blir brent.
Del deigen opp i 20 stykker når den er ferdig, med et pizzahjul. 1 knekkebrød tilsvarer ca. 1 karbohydrat.