Havrepannekaker med banan
Dette er en av Hildes favorittoppskrifter fra Vektkonsulentene.
Til 1 porsjon trenger du:
30 g havregryn
1 ½ dl vann
½ banan
1 egg
5 g hvetemel
10 g margarin 70 % til steking/baking
10 g jordbærsyltetøy
Flytende søtningsmiddel eller stevia
Litt frukt/bær
En dæsj vaniljekesam
Slik gjør du:
Kok havregryn og vann til en tykk grøt. Avkjøl i ca. 10 minutter.
Mos banan og pisk egg, mel og banan i havregrøten.
Varm margarin i en stekepanne. Stek pannekakene sprø på begge sider.
Server med jordbærsyltetøy, søtningsmiddel eller stevia og frukt og bær etter smak.
Denne saken ble første gang publisert 31/07 2013, og sist oppdatert 30/04 2017.