Oppskrifter til vilt og fisk
På tide å spise fangsten
For mange er jakta over, og unntatt for ihuga isfiskere er det noen måneder til fisket tar seg opp igjen. Det er på tide å ta et dykk ned i fryseren etter godbiten fra forrige sesong.
Litt av gleden ved å fange mat, er å tilbrede den etter alle kunstens regler og servere den for venner og familie - eller rett og slett nyte den selv.
Her er noen enkle og gode oppskrifter du bør teste ut.
Les mer:
Er dette Norges beste viltgryte?
Se video:
Slik kan du filetere laks og ørret
Storvilt
Hjortefilet med hvitløksgratinerte poteter og madeirasaus
Småvilt
Helstekt rype på tradisjonelt vis
Røkt bever på avokadosalat med cottage cheese
Fisk
Røykt ørret i potetlefse med snøfrisk
Gjeddekaker med smørdampet spisskål og kremet fiskesaus
Torskefilet med feta og spinat
Pasta med røyket laks og rosépepper
Denne saken ble første gang publisert 05/01 2009, og sist oppdatert 30/04 2017.