Test av salami
Nordfjord Salami
Virkelig høy andel kjøtt, men også en del fett.
Nordfjord Salami
Vurdering: Hele 134 gram kjøtt fra storfe og svin er det brukt per 100 g salamipølse. Bare synd at det samtidig er en god del fett i denne salamien, som ellers kunne krabbet opp over middels i testen.
Innhold per 100 g
Energi, kJ/kcal: 1605/384
Protein, g: 20
Karbohydrater, g: 0,6
Fett, g: 36
Tre viktigste ingredienser i fallende rekkefølge: storfe-/svinekjøtt, svinespekk, salt
Saltinnhold, %: ikke oppgitt
Gram kjøtt pr. 100 g vare: 134
Tilsetningsstoff: konserveringsmiddel natriumnitritt, antioksidant natriumaskorbat
Vekt, g: 200
Produsent: Nordfjord Kjøtt AS
Pris pr. pakke, kr: 33,00