Test av salami
Finsbråten Salami med inspirasjon fra Parma
Nokså midt på treet-salami.
Finsbråten Salami med inspirasjon fra Parma
Fra emballasjen: Merket med norsk flagg og "Norsk spekemat tradisjon", stahet og lidenskap.
Vurdering: Inneholder hydrolysert maisprotein. Ufrivillig morsomt fokus på italiensk opphav når produktet skal være så norsk. Lite protein og mye fett trekker produktet ned på en treer, mens andel kjøtt er bra.
Innhold per 100 g
Energi, kJ/kcal: 1665/402
Protein, g: 19,5
Karbohydrater, g: 1,6
Fett, g: 35.3
Tre viktigste ingredienser i fallende rekkefølge: storfekjøtt, svinekjøtt, spekk
Saltinnhold, %: ikke oppgitt
Gram kjøtt pr. 100 g vare: 128
Tilsetningsstoff: antioksidant E300, E301, E330, konserveringsmiddel E250
Vekt, g: 100
Produsent: Finsbråten AS
Pris pr. pakke, kr: 32,50