Test av salami
Bjerke Rødvinsalami
Det meste går feil vei i denne salamien.
Bjerke Rødvinsalami
Fra emballasjen: Merket med "Lokale spesialiteter".
Vurdering: I motsetning til Helgeroasalamien har denne pølsa for mye fett, for lite protein og for mange kalorier til å kunne kalles et bra valg. Andelen kjøtt er bra. Fire tilsetningsstoffer
Innhold per 100 g
Energi, kJ/kcal: 1807/432
Protein, g: 19,6
Karbohydrater, g: 0,1
Fett, g: 39,3
Tre viktigste ingredienser i fallende rekkefølge: kjøtt av storfe og svin, spekk, salt
Saltinnhold, %: ikke oppgitt
Gram kjøtt pr. 100 g vare: 124
Tilsetningsstoff: fargestoff E120, antioksidant E300, E301, konserveringsmiddel E250
Vekt, g: 100
Produsent: Bjerke AS
Pris pr. pakke, kr: 32,00