Test av frokostblandinger
Axa 4-Korn Pluss
Sammen med Axa 4-korn er dette ernæringsfysiologenes klare favoritt.
Axa 4-Korn Pluss
- Sammen med Axa 4-korn er dette alle ernæringsfysiologers klare favoritt. 82 % hele korn og minimalt med sukker - og litt mer fiber enn Axa 4-korn, sier Cathrine Borchsenius.
- Dette, og det litt høyere sukkerinnholdet, skyldes den tørkede frukten, sier Gunn Helene Arsky.
Næringsinnhold per 100 gram:
Energi: 320 kcal
Protein: 10 g
Karbohydrat: 62 g
Sukker: 4 g
Mettet fett: 0,4 g
Umettet fett: 1,9 g
Natrium: 0,2 g
Kostfiber: 15 g
Fullkorn: 82%
Trykk her og følg Klikk Helse på Facebook
Meld deg på vårt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer på epost
Denne saken ble første gang publisert 20/09 2011, og sist oppdatert 23/06 2017.