Test av fiskemiddag
Fjordland Torsk i purreløksaus
Best i test - mettende, men lite kalorier.

Fjordland Torsk i purreløksaus med gulrøtter og poteter
Torsk er klassisk middag i Norge, og denne går seirende ut av testen. Stor porsjon, nest færrest kalorier i testen og lite fett, torsken er mager i seg selv. Det går an å fryse retten, dog uten potetene. Sausen inneholder fløte og skalldyr. Tips om mer råkost ved siden av retten.
Innhold per porsjon fiskemiddag:
Energi, kJ: 1381
Energi, kcal: 325
Protein, g: 34,0
Karbohydrater, g: 35,0
Fett, g: 5,5
Herav mettede fettsyrer, g: 2,8
Kostfiber, g: 3,3
Salt, g: 3,20
Hovedingredienser: torsk i purreløksaus (49 %), poteter (33 %), gulrøtter (18 %)
Mengde fisk, g: 150
Mengde grønnsaker, g: 99
Innhold i hele forpakningen, g: 550
Produsent: Fjordland AS
Pris, kr: 54,90