Test av fiskemiddag
Fjordland Fiskeboller
Lite fett trekker denne retten opp.

Fjordland Fiskeboller med gulrøtter og poteter
Laget av Fjordlands kokker i samråd med deres ernæringsrådgiver, noe som vises ved bra med grønnsaker, men litt lite fisk. Sausen er laget på helmelk. Typen fisk i fiskebollene er ikke spesifisert. Ok kaloriinnhold og porsjonsstørrelse.Tips om mer råkost ved siden av retten.
Innhold per porsjon fiskemiddag:
Energi, kJ: 1540
Energi, kcal: 365
Protein, g: 17,0
Karbohydrater, g: 43,0
Fett, g: 13,0
Herav mettede fettsyrer, g: 4,5
Kostfiber, g: 8,0
Salt, g: 3,8
Hovedingredienser: Fiskeboller i hvit saus (44 %), poteter (36 %), gulrøtter (20 %)
Mengde fisk, g: 99
Mengde grønnsaker, g: 100
Innhold i hele forpakningen, g: 500
Produsent: Fjordland AS
Pris, kr: 44,50