Test av posesupper
Knorr gulasjsuppe med paprika, oksekjøtt og løk
Terningkast 3.
Næringsinnhold per porsjon ferdig suppe, 2,5 dl:
Antall porsj.: 2
Energi, kcal: 100
Fett, g: 2,5
Mettet fett, g: 1
Karbohydrater, g: 18
Sukkerarter, g: 6
Protein, g: 5
Kostfiber, g: 2,5
Salt, g: 2,5
Palmeolje: Ja
Ingredienser: Grønnsaker (poteter, løk 12%, rød paprika 7%) hvetemel, tomatpure, sukker, jodsalt, palmefett, aroma, gjærekstrakt, oksekjøtt 3%, salt, stivelse, hvitløk, krydder og urter, kaliumklorid, løksaftkonsentrat, solsikkeolje, sitronsaftpulver.
Denne saken ble første gang publisert 30/01 2016, og sist oppdatert 24/06 2017.