Test av panert fisk
Findus Fish & Crisp 8 fiskepinner
Fiskepinner med 55 % fisk, med testens høyeste fettinnhold.
Innhold: Renskårne fileter av Alaska Pollock* (Theragra chalcogramma) 55 %, panering (hvetemel, vann, rismel, hvetestivelse, salt, sennepspulver, maismel, bakepulver (E450, E500, E503), druesukker, aroma, skummetmelkepulver, stabiliseringsmiddel (E464), farge (kurkumin paprikaekstrak)), vegetabilsk olje (solsikke-, raps-, palmeolje).
Vekt: 200 g
Næringsinnhold pr. 100 g
Energi: 980 kJ/240 kcal
Protein: 11 g
Karbohydrater: 16 g
Hvorav sukkerarter: 0,9 g
Fett: 14 g
Hvorav mettet fett: 2,2 g
Hvorav Omega 3-fettsyrer: Ikke oppgitt
Fiber: 1,5 g
Natrium: 0,3 g
Vurdering: Fiskepinner med 55 % fisk. Her er oljen som er brukt en kombinasjon av solsikke-, raps- og palmeolje, i motsetning til de fleste produktene i testen som kun har brukt rapsolje. Produktet har testens høyeste energiinnhold. I tillegg har fiskepinnene testens høyeste fettinnhold, delt med Findus Fish&Crisps 4 gourmetfileter. Relativt lavt proteininnhold. Middels innhold av salt.
Les også:
Denne sjokolademelken er sunnest.
Smøret som er sunnest på brødskiva.
Grillpølsene som er best i test
Denne saken ble første gang publisert 08/04 2013, og sist oppdatert 24/06 2017.