Test av panert fisk
Findus 4 frasbakte fiskefileter (glutenfri)
Testens eneste glutenfrie produkt.
Innhold: Renskårne fileter av Alaska Pollock* (Theragra chalcogramma) 59 %, rismel, rapsolje, vann, maisstivelse, maismel, potetstivelse, salt, druesukker, risekstrakt, krydder (paprikapulver, pepper), løkpulver, stabiliseringsmiddel (E415) og pepperekstrakt. Saltinnhold 0,9 %.
Vekt: 340 g
Næringsinnhold pr. 100 g
Energi: 920 kJ/220 kcal
Protein: 11 g
Karbohydrater: 17 g
Hvorav sukkerarter: 0,2 g
Fett: 12 g
Hvorav mettet fett: 0,9 g
Hvorav Omega 3-fettsyrer: 0,9 g
Fiber: 0,1 g
Natrium: 0,4 g
Vurdering: Panert fisk med 60 % fisk. Testens eneste glutenfrie produkt. Relativt høyt energiinnhold og lavt proteininnhold. Middels saltinnhold.
Les også:
Denne sjokolademelken er sunnest.
Smøret som er sunnest på brødskiva.
Grillpølsene som er best i test
Denne saken ble første gang publisert 08/04 2013, og sist oppdatert 24/06 2017.