Finn Crisp – 5 wholegrains

Testens vinner! Grovt knekkebrød med et høyt innhold av kostfiber.

TEST AV KNEKKEBRØD: Finn Crisp - 5 wholegrains.
Publisert Sist oppdatert

Hvilken side av knekkebrødet skal opp?

Knekkebrød splitter folket. Her er resultatene av en undersøkelse Visendi gjorde for klikk.no i 2009:

* 4 av 10 legger pålegg på den flate siden

* 5 av 10 legger det på den hullete siden

* 1 av 10 spiser ikke knekkebrød

Les hele den knasende gode saken

Priseksempel: 25,- hos ICA

200 g

Næringsinnhold per 100 g:

Energi: 1550 kJ/370 kcal

Proteiner: 12 g

Karbohydrater: 56 g (hvorav sukker 1,7 g)

Fett: 6,9 g (hvorav mettede fettsyrer 1,2 g)

Kostfiber: 17 g

Natrium: 0,5 g

Ingredienser:

Helkornet rugmel (59 %), havrespon (9 %), helkornet hvetemel (5 %), helkornet havremel (5 %), helkornet byggmel (5 %), linfrø, vann, gjær, sesamfrø, helkornet bokhvetemel (2 %), salt, emulgeringsmiddel (E471).

Begrunnelse:

Testens vinner! Grovt knekkebrød med både rug, havre, hvete, bygg og bokhvete. Et høyt innhold av kostfiber. Inneholder verken tilsatt sukker eller palmeolje. Et meget godt valg!