Test av knekkebrød
Wasa – Husmann
Klassisk grovt knekkebrød, basert på rugmel. Et godt valg!
Hvilken side av knekkebrødet skal opp?
Knekkebrød splitter folket. Her er resultatene av en undersøkelse Visendi gjorde for klikk.no i 2009:
* 4 av 10 legger pålegg på den flate siden
* 5 av 10 legger det på den hullete siden
* 1 av 10 spiser ikke knekkebrød
Priseksempel: 7,5 hos Rimi
260 g
Næringsinnhold per 100 g:
Energi: 1450 kJ/350 kcal
Proteiner: 9 g
Karbohydrater: 66 g (hvorav sukker 1,5 g)
Fett: 1,5 g (hvorav mettede fettsyrer 0,4 g)
Kostfiber: 15 g
Natrium: 0,4 g
Ingredienser:
Fullkornrugmel (107 g til 100 g produkt), gjær, salt. 107 g fullkorningredienser er brukt for å bake 100 g produkt.
Begrunnelse:
Klassisk grovt knekkebrød, basert på rugmel. Et godt valg!
Denne saken ble første gang publisert 03/01 2013, og sist oppdatert 24/06 2017.