Test av knekkebrød
Wasa – Family crisp rug
Bra innhold av kostfiber. Ikke tilsatt sukker eller palmeolje.
Hvilken side av knekkebrødet skal opp?
Knekkebrød splitter folket. Her er resultatene av en undersøkelse Visendi gjorde for klikk.no i 2009:
* 4 av 10 legger pålegg på den flate siden
* 5 av 10 legger det på den hullete siden
* 1 av 10 spiser ikke knekkebrød
Priseksempel: 20,- hos ICA
235 g
Næringsinnhold per 100 g:
Energi: 1450 kJ/350 kcal
Proteiner: 9 g
Karbohydrater: 65 g (hvorav sukker 2 g)
Fett: 1,5 g (hvorav mettede fettsyrer 0,4 g)
Kostfiber: 15 g
Natrium: 0,5 g
Ingredienser:
Fullkornrugmel (104 g av 100 g produkt), gjær, salt. 104 g fullkorningredienser er brukt for å bake 100 g produkt.
Begrunnelse:
Grovt rugknekkebrød. Bra innhold av kostfiber. Ikke tilsatt sukker eller palmeolje. Et godt valg!
Denne saken ble første gang publisert 03/01 2013, og sist oppdatert 24/06 2017.