Test av knekkebrød

Wasa – Family crisp rug

Bra innhold av kostfiber. Ikke tilsatt sukker eller palmeolje.

TEST AV KNEKKEBRØD: Wasa - Family crisp rug.
TEST AV KNEKKEBRØD: Wasa - Family crisp rug. Foto: FOTO: Bjørn Inge Karlsen HM Foto
Sist oppdatert

Hvilken side av knekkebrødet skal opp?

Knekkebrød splitter folket. Her er resultatene av en undersøkelse Visendi gjorde for klikk.no i 2009:

* 4 av 10 legger pålegg på den flate siden

* 5 av 10 legger det på den hullete siden

* 1 av 10 spiser ikke knekkebrød

Les hele den knasende gode saken

Priseksempel: 20,- hos ICA

235 g

Næringsinnhold per 100 g:

Energi: 1450 kJ/350 kcal

Proteiner: 9 g

Karbohydrater: 65 g (hvorav sukker 2 g)

Fett: 1,5 g (hvorav mettede fettsyrer 0,4 g)

Kostfiber: 15 g

Natrium: 0,5 g

Ingredienser:

Fullkornrugmel (104 g av 100 g produkt), gjær, salt. 104 g fullkorningredienser er brukt for å bake 100 g produkt.

Begrunnelse:

Grovt rugknekkebrød. Bra innhold av kostfiber. Ikke tilsatt sukker eller palmeolje. Et godt valg!

Denne saken ble første gang publisert 03/01 2013, og sist oppdatert 24/06 2017.

Les også