Oppskrifter på festmat til barn
11 fristende oppskrifter på festmat til barn
Lag deilig mat som passer både store og små.
Å invitere til fest trenger ikke være en krevende affære, i alle fall ikke om det planlegges godt.
Et koldtbord er tingen når mange munner skal mettes. Da kan all maten lages på forhånd, og festkomiteen sparer seg for beinhard jobbing på kjøkkenet når man aller helst vil feire med gjestene.
Et koldtbord passer også godt når gjestene er mange og i ulik alder. Da kan alle finne seg noe de liker, enten det er laksemousse eller linsekake.
Les også: Fem oppskrifter på deilig gjærbakst
Lag maten på forhånd
Et koldtbord trenger ikke bare å være «koldt». Noen varme retter gjør seg, men sørg for å holde det enkelt. Velg mat du kan lage på forhånd, og som kun trenger oppvarming etter at gjestene har inntatt huset.
Minihamburgere og minimuffins passer perfekt i små barnehender, og begge retter trenger bare noen få minutter i ovnen for å bli varme.
Denne saken ble første gang publisert 14/05 2011, og sist oppdatert 03/04 2018.