Kyllingsalat
Prøv denne lettvinte oppskriften på kyllingsalat.
(4 porsjoner)
1 issalat
1 grillet kylling
1 bunt reddiker
2 avokado
200 g Jarlsberg revet
1 dl valnøttkjerner
KARRIDRESSING:
2 dl matyoghurt eller lettrømme
2 ts karri
Bryt salaten i grove biter og skyll den. Rens kyllingen for ben og skjær i mindre biter, eller bruk ferdig salatkylling i biter. Skyll og skjær reddikene i båter. Del, ta ut steinene, og skjær avokadoene i mindre biter.
Rør sammen ingrediensene til dressingen og smak den godt til med salt og eventuelt ørlite sukker. Legg alle salatingrediensene pent i en salatbolle eller legg dem i "felter" på et fat.
Server dressingen og godt brød til salaten.
Denne saken ble første gang publisert 09/07 2010, og sist oppdatert 06/05 2017.