Oppskrift: Hjemmelaget riskrem
Så enkelt - og aller best
Riskrem hører julen til, og den blir ikke bedre enn den som du lager selv! Heldigvis er det enkelt å trylle frem denne tradisjonelle desserten.
Riskrem servert på tradisjonelt vis, med fyldig, rød saus, er ofte punktum etter en deilig julemiddag. Her får du oppskriften som garantert bringer tilbake barndommens beste juleminner.
Har du lyst på en annen variant av den røde sausen kan du lage riskrem med saus av frosne bær.
Vil du lage mormors pepperkakehus fra grunnen av, så får du oppskriften av oss.
HJEMMET - best på mat!
Er du på jakt etter en liten godbit? Her på www.hjemmet.no finner du nye oppskrifter hver uke på deilige kaker og søte fristelser. Er du interessert i mat, kan det være en god idé å abonnere på Norges største ukeblad. Hver eneste uke har vi en fyldig mat-seksjon med gode oppskrifter til inspirasjon og glede.
Ha en fin uke med Hjemmet!
Mvh. Elisabeth Lund-Andersen
redaktør
Samleside: Flere kakeoppskrifter fra Hjemmet
Denne saken ble første gang publisert 12/12 2014, og sist oppdatert 26/06 2017.