Oppskrift på lammelår
Slik lager du perfekt lammelår
Kos deg med klassisk lammestek, silkemyk sellerirotpuré og rødvinsaus!
Lammelår! Enten du steker lammelår på høsten eller til påske, eller på grillen, for den sakens skyld, så blir det nesten alltid vellykket.
Lammekjøtt er det mest tilgivende kjøttet som finnes.
Om lammelåret blir litt for lenge i ovnen gjør det ingenting - det blir godt nesten samme hva.
Lammestek til 5 personer
En lammestek, altså ett lammelår, holder til 4-5 personer. Er det for eksempel seks personer i selskapet er det lurt å lage litt ekstra tilbehør til lammelåret.
Denne oppskriften på lammelår er klassisk og har med smaker av hvitløk og rosmarin.
Det finnes mange andre varianter, men en klassiker blir ikke en klassiker uten grunn.
Du kan printe ut oppskriften på lammelåret nedenfor og sjekke videoen ovenfor.
Lykke til!
Få med deg alt! Følg Sjuve på Facebook (50.000 mennesker tar ikke feil...)
Vil du ha gode oppskrifter i innboksen din hver fredag? Klikk her
Les også:
Slik baker du perfekte brownies
Her kan du søke blant 4000 oppskrifter!
Denne saken ble første gang publisert 02/10 2008, og sist oppdatert 26/06 2017.