Lage pizza
Slik lager du god pizza i stekepannen
Sitter du på en hybel uten stekeovn, eller på en enkel hytte med to gassbluss? Slik stopper du pizzasuget.
Kanskje dette minner deg om studenthybeldagene. Da du i ren desperasjon stekte ferdigpizzaen i stekepannen. Da kan vi forsikre deg om at dette er noe helt annet. Dette blir god pizza, og den skal lages fra bunnen.
Brent eller bløt
Det du sikkert har erfart, hvis du har prøvd hybelvarianten, er at den kan stekes til osten smelter, men da blir den brent under. Legger du på et lokk for å få opp varmen, ender pizzaen opp som en våt klut.
Opp ned
Trikset er å steke delene hver for seg -og opp ned.
Oppskriften på en perfekt pizzabunn finner du her , og lager du sausen finner du oppskriften på den her.
Panne som slipper
Du må bruke en panne med slipp-belegg , og den må ha lokk. Bruk også litt olje når du steker.
Slik gjør du:
Les også:
Slik blir pastaen morsom igjen
Oppskrifter med bare fem ingredienser
Denne saken ble første gang publisert 12/03 2011, og sist oppdatert 30/04 2017.