Italiensk mat
Dag Tjerslands Toscana
Her er et par godbiter fra Dag Tjerslands bok Mitt Toscana.
Dag Tjersland
-Født i 1972
-Utdannet servitør, vinkelner og kokk.
-Startet i 1997 den italienske restauranten Baltazar i Oslo, som han i dag eier og driver ved siden av sommerrestauranten Trattoria Cappuccino og Elvebredden Restaurant & Matbar.
-Har tidligere utgitt boken Italia i samarbeid med Hans Petter Uleberg og Christian Brun.
-Aktuell med kokeboken Mitt Toscana i samarbeid med fotograf Christian Brun og grafisk designer Margrethe Fosterud.
Kilde: mitt-toscana.no
At Dag Tjersland er en matglad mann, er nok en underdrivelse. Kokken og restauranteieren har tidligere gitt ut kokeboken Italia, og sist en bok om mat fra Toscana.
Tjersland bodde der i seks år og reiste fjell opp, og dal ned for å utforske og avdekke mathemmeligheter fra området. Og resultatet ble ikke mindre enn den kritikerroste boken Mitt Toscana . Kokeboken ble gitt ut av Font Forlag i september i fjor.
Sammen med fotograf Christian Brun har han laget boken med over 100 smakfulle oppskrifter fra den italienske matverden. I boken finner du oppskrifter både til middag og til dessert. Og i tillegg vinene du burde drikke til.
Her presenterer vi et knippe av oppskriftene fra boka.
Kos deg!
(Over 13.000 følger nå Sjuve på Facebook!)
Vil du ha gode oppskrifter i innboksen din hver fredag? Klikk her
Les også:
Slik lager du deilige smoothies
En ukemeny for deg som liker god mat
Slik lager du perfekte muffins
Vi presenterer her et knippe av de mange smakfulle rettene i Tjerslands bok. La deg inspirere!
Oppskriftene finner du nederst i saken.
Få med deg alt! Følg Sjuve på Facebook (Vi har runda 6600!)
Vil du ha gode oppskrifter i innboksen din hver fredag? Klikk her
Les også:
Snickerskake: Bedre enn snickers...
Her kan du søke blant 4000 oppskrifter!
Oppskriftene finner du nederst i saken
Denne saken ble første gang publisert 25/07 2011, og sist oppdatert 30/04 2017.